Сноубоард и Ски Клуб ПОЛАР

Клубот Полар работи од 1996 година со искусни инструктори за ски и сноуборд. Организираме зимски и летни кампови во Австрија, Грција, Бугарија, Србија и Македонија. Нашата мисија е да обезбедиме децата да научат како да скијаат и сноуборд во безбедно опкружување и да водат здрав живот.

  • 28 години искуство
  • Организирани повеќе од 150 зимски и летни кампови
  • Учествуваа повеќе од 5000 деца и тинејџери
  • Инструктори лиценцирани од Меѓународната асоцијација за ски инструктори – ISIA
  • Доктор и спортски психолог во тимот
  • Професионален видеограф и фотограф

Контактирајте не