Полар Летени Кампови

Полар клубот нуди низа возбудливи активности за време на латените кампови на плажа и вода, од вејкборд до скијање на вода, SUP (Stand до лопатка), кајак, нуркање и риболов со брод. Со комбинирање на активности на отворено, културни екскурзии и богата социјална програма, обезбедуваме децата да учат, да се забавуваат и повторно да го воспостават контактот со своите врсници во безбедно и симулативно опкружување.

Полар летниот камп е отворен за деца помеѓу 9 и 17 години. Програмата е  дизајнирана да биде инклузивна, забавна и безбедна за секого.

Подгответе се да се нурнете во кристално чистите води на Средоземното Море и да ја истражите неверојатната природна убавина на грчките  острови!