Настани

Копаоник - март 2017

17.03. - 21.03.

Скијање и бордање со посебен шмек.

Информации и пријавување: kire@polar.mk 

Фотографии од Копаоник 2016 - https://www.facebook.com/pg/polar.mk/photos/?tab=album&album_id=10153494186388450


Маврово Недела - 19.02.2017

Недела 7:30 - 17:00

Скијање/борддање за сите нивоа и возрасти.

Поаѓањето е во 7:30 од салата Борис Трајковски.

Враќањето е околу 17 часот.

Патуваме со комбиња.

Информавии и пријавување на меил ( kire@polar.mk) најдоцна до 15 часот - Сабота 18.02.2017

Временската прогноза за сабота во Маврово можете да ја проверите на следниот линк: http://www.snow-forecast.com/resorts/Zare-Lazarevski/6day/mid


Snowboard Camp Kopaonik 20-27.12.2016

20.12.2016 - 27.12.2016

Информации и резервации: kire@polar.mk 

Tелефон. +38978281234 


Летен Камп Маврово 24-30.08.2015

24.08.2015 - 30.08.2015

Сместување во Хотел Лоџ (ски школа) - полн пансион

Обезбеден превоз.

Активности: велосипедизам, планинарење, кајакарење, риболов, фудбал, кошарка, одбојка, друштвени игри...

Основен курс за преживување во планина (ориентирање, палење оган, исхрана).

Пријавување и резервации на kire@polar.mk

©CopyRight Polar.mk 2017